BG    |    EN
последно добавени
търсене


пазарни сесии
Sidney Start 00:00
Tokyo Close 11:00
London Close 19:00
New York Start 15:00
СТРАТЕГИИ

Правила за търговия

07:32:25 19.03.2019 от Радостина Ивановаdefault_image
0
0


Относно дивергенциите , ще Ви споделя нещо което ми каза един човек , от него научих всичко за търговията и продължавам да уча :) . Не веднъж е показал какво може да се направи , не само с тях .Да си представим търговията като един часовник .
1 - зъбно колело, е определяне на тренда
. пл. средни
. чиста графика
. тренд линии
2 - зъбно колело, сила на тренда
3 - зъбно колело, гледаме какви са новините за двойката която следим - фундамент
Ако имаме важни новини , по - добре е да не търгуваме , и да си изберем друг инструмент.
4 - зъбно колело , не всеки ден е ден за търговия
5 - зъбно колело , преглеждане на по-голяма времева рамка
6 - зъбно колело , преглеждане на свещите .Защото не може да се търгува само по- формации :)
7 - зъбно колело , съпротиви и подкрепи .Задължително преглеждаме да не сме до някое силно ниво.Тогава не е ОК за търговия , защото вкарваме процент късмет , а почнем ли да разчитаме на късмет , то тогава го обръщаме на казино :)
8 - зъбно колело , преглеждаме за фигура.
9 - зъбно колело , приготвяне на за вход , като може да се слезе до по-ниска графика с цел да игра със стоп нивото.Или по-просто казано да изпилим стопа , да ни е по къс.
10, 11, 12 ,13 - зъбно колело , дивергенциите .нарочно така съм ги написала няколко зъбни колела , защото при всички съобразени правила при вход , те са едни от най-важните , не само съм видяла какво прави с тях , а и аз лично съм се убедила.А най-важното е човек сам да се убеди във всичко в това.
Дано да ви е полезно .Радостина Иванова
19.03.2019 07:40:02
В търговията използваме колкото може повече неща в наша посока, както когато отиваш да си купуваш кола.Не си купуваме кола само като погледнем гумите и цвета на колата .Трябва да я прегледаш от всяка страна , двигател , окачване , купе , от всяка една страна.Същото трябва да е и при влизане в позиция , колкото повече неща имаш в твоя посока , толкова по малък процент късмет вкарваш в нея :)