BG    |    EN
последно добавени
търсене


пазарни сесии
Sidney Close 09:00
Tokyo Close 11:00
London Start 10:00
New York Start 15:00
СТРАТЕГИИ

Пример с използване на тренд линия

13:06:33 11.10.2012 от Кирил Илиевзатвори
strategies_abc.jpg
2
0


Пример с използване на тренд линия.Видеото е направено в реално време на пазара и е на валутната 2 - ка EUR/USD.Реализирания профит е 30 пипа , но това нямя значение.Тук искам да Ви покажа как можете да прилагате тренд линиите.Успех на всички.Димитър
04.11.2012 18:42:02
Здравей, бих искал да те попитам някои неща за тренд линиите, ще се радвам ако помогнеш :)
Изгледах клипа ти за търговия само с тренд линии, което на мен доста ми допада като идея, но имам няколко въпроса които са важни за мен и за прояснение.
При търговия на едночасова графика, при начертаване на тренд линия и да речем противоположна тренд линия така че да стане ценови коридор, искам да попитам за съвет и твоя опит, освен едночасовата правиш ли връзка и с другите периоди на графиката? Примерно ако на едночасова тренда ми е възходящ, докато на дневна е низходящ в случая какво правим?
Друг въпрос който бих желал да те попитам е как отсяваш фалшивите пробиви на барчета с тренд линиите? С индикатор? Или правило?
Запознат ли си също и с тренд линиите на Де-Марк? И можеш ли малко разяснение да ми дадеш относно тях, срещам само руска информация за тях но с руския хич ме няма а има правила кога да се влиза и излиза от позиция, важна информация.
И последно-
Видях че използва във видеото само тренд линиите, допълнително кой според теб индикатор би бил полезен като потвърждение или сигурност така да го кажа.